LUCE

 KONCERTNA PROMOCIJA ALBUMA ‘SUSRET’

VELIKI POGON TVORNICE KULTURE

19.10.2018. | 21h 

luce u tvornici

Prestižni prostor Velikog pogona Tvornice kulture 19.10. bit će protkan zvucima i magičnim vokalom jedne od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene!

Uz pratnju svog uigranog benda i posebne goste, Luce će uvesti publiku u svoj svijet emocija, a jedinstvena interpretacija te impresivan moćni, unikatni vokal učinit će, ne sumnjamo, ovu glazbenu večer još posebnijom i magičnijom. Mlada kantautorica vedra duha prije tri godine osvojila nas je i hipnotizirala svojim melankoličnim zvukom s EP-a ‘U bojama’, nakon čega je uslijedio prvi solistički koncert u rasprodanom Malom pogonu Tvornice, poziv glazbene dive Josipe Lisac za gostovanjem na tradicionalnom koncertu u čast Karlu Metikošu, nominacija za Best Music Act 2016. na MTV Adria, a iste godine u ruke joj je predana nagrada za kantautoricu godine u Music Pub-u Zlatka Turkalja Hrvatskog radija. 

 

Ove jeseni svojim prvim samostalnim dugosvirajućim albumom koji će biti objavljen pod imenom ‘Susret’, Luce će nam ponovo predstaviti i potvrditi svu raskoš svog talenta, kako pjevačkog tako i autorskog. Ne skrivajući svoje emocije, iskreno i ogoljeno, a opet kompleksno, suptilno će se otvoriti publici kroz svoj dosadašnji rad koji je u pet godina djelovanja sakupio respektabilan izbor pjesama. ‘Možda mi’, ‘Na oblaku’, ‘Nakon dana tog’, ‘Sama ostajem’ postali su njene koncertne perjanice, ali i recentni singlovi poput ‘Vraćam se’, ‘Otkucaji’, ‘Bar još tren’ i ‘Još i sad’ polako preuzimaju čvrstu poziciju nositelja njene umjetničke i glazbene prepoznatljivosti.

 

Early bird ulaznice po cijeni od 50 kn u prodaji su od srijede, 13.6., a dostupne su do 1.8. kada cijena ulaznica raste! Potražite ih na sljedećim prodajnim mjestima:

Ticketshop.hr

Dirty Old Shop (Tratinska 18)

Rockmark (Berislavićeva 13)

Dallas Records (Paromlinska 49/1)

Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)

 

facebook event

 

FB

 IG