Bad Daughter dolazi na Ljeto u MSU

Zagreb, Muzej suvremene umjetnosti // petak, 21. lipnja 2024.

 

Bad Daughter promo photo

Bad Daughter promo photo

Bad Daughter nastupit će s bendom u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti na programu Ljeto u MSU u petak 21. lipnja 2024.

 

Audio-vizualni nastup će biti prilika čuti pjesme s nagrađenog albuma prvijenca kao i nove materijale koji će se naći na albumu u pripremi. 

 

Malo tko je toliko munjevito ostavio traga na domaćoj glazbenoj sceni kao što je Bad Daughter. Dunja Ercegović kroz ovaj projekt se poigrava unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju.

 

Bad Daughter – “Bite Your Tongue”

 

Sjajan album prvijenac “Let Me Panic” više je od 40 domaćih urednika i novinara skupno izabralo za album 2021. godine, a uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album. Na Rock&Off nagradama je Bad Daughter osvojila one za album godine i Pop&Off izvođača godine, kao i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. S aktualnim singlom osvojila je i Rock&Off nagradu za najbolju pjesmu godine, kao i pop izvođačicu godine. 

 

Bend radi na novom albumu o osveti koji će se zvati ”Pretty, not pety”, a ideja je, kažu, da kao i “Let Me Panic” ima taj njihov zločesti potpis, ako ne i zločestiji. Album bi trebao izaći do kraja godine, u međuvremenu će bend biti koncertno aktivan, a u pripremi je objava prvog singla. 

 

Ulaznice za koncert su 16 eura u pretprodaji, a 20 eura na dan koncerta. Dostupne su u sustavu Eventim. 

 

About The Author