Koncert Elementala u dvorištu Rojca odgođen za prosinac!

elemental

 

Zbog najave lošeg vremena sutrašnji najavljeni koncert benda Elementalu dvorištu DC Rojc odgađa se za prosinac kada će bend nastupiti u Puli u sklopu Seasplash platforme #12. Tada će se moći koristiti iste ulaznice ulaznice kupljene za 14. kolovoza. Kupci ulaznica mogu zatražiti i povrat novaca, i to od četvrtka, 16. kolovoza. Ulaznice kupljene preko online Entrio prodaje po zahtjevu uplaćuju se natrag na račun, novci za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima mogu se povratiti tamo gdje su kupljene, u roku od 30 dana. A ista ulaznica može se iskoristiti i za nastup Zion Traina, u petak, 17.08. (Kotač, dvorište DC Rojc).

 

facebook event

 

 

Zion Train – 30 godina bez kompromisa!

 

Zion Train 30 Years

Zion Train, jedni od najutjecajnijih dub sound systema i pioniri britanskog roots reggae zvuka dolaze u klub Kotač, točnije u dvorište DC Rojc u Puli, u sklopu tuneje povodom 30 godina na sceni!

Zion Train je britanski dub bend koji je nastao u Oxfordu 1988. godine.Godine 2011. izdali su “The Very Best of Zion Train – Dub Revolutionaries” na world music labelu Nascente, domu izvođača Skatalites, Manu Dibango, Nusrat Fateh Ali Khan i Ladysmith Black Mambazo, te svoj deseti album ‘State of Mind’. Iste su godine održali turneju u SAD-u i europsku turneju, a u 2012. su nastupili u preko 18 zemalja svijeta: prvi puta svirali su na karipskom karnevalu Madasound na Martiniqueu i na kalifornijskom festivalu SNWMF, odradili su petu po redu japansku turneju i četvrtu meksičku turneju, te nastupali na glavnim pozornicama poznatih europskih festivala: Rototom, Outlook, Boomtown…

U svoja postignuća ubrajaju i Jamaican Reggae Grammy za ‘Best Dub Album’ s albumom ‘Live as One’ kojeg su izdali 2007. godine i na kojem su im se pridružili Earl 16, Tippa Irie, Dubdadda, YT, Marlene Johnson, Raiz i Lua, te nastupe na festivalima kao što su Glastonbury, Wicker Man festival u Velikoj Britaniji, Reggae Geel u Belgiji, Rototom Sunsplash u Italiji i Reggae Sun Ska u Francuskoj. Osnivač Zion Traina, Neil Perch, vlasnik je i izdavačke kuće Universal Egg osnovane 1999. godine koja se specijalizirala za dub, elektroničku i svjetsku plesnu glazbu. U petak, 17. kolovoza uz Zion Train nastupit će Anja G & Dr.Obi, Teddy-Lee te Foreigners EverywhereOni koji su kupili ulaznice za odgođeni koncert Elementa s istima mogu ući na koncert Zion Traina.

Petak, 17.8.2018. // 22 – 04
ulaznice u pretprodaji: 60 kn
(Klub Kotač, Pula / Dućan ploča PDV, Zagreb / sustav Entrio)
na ulazu: 80 kn

facebook event

About The Author